Bond Takberegner for beregning av Bond Takpanner
calculator-icon
METROTILE® TAKPANNER

VI BEREGNER TAKET FOR DEG!
bond back

VI HJELPER DEG GJERNE MED
TAKBEREGNINGEN!

Trenger du hjelp med å beregne et Metrotile® tak? Vi hjelper deg mer enn gjerne. Fyll ut skjemaet og send inn tegninger, så kommer vi tilbake med en fullstendig materialliste.
forms-icon
FYLL INN SKJEMAET

For å gjøre det enkelt, og sikre at du får en korrekt beregning, fyller du inn skjemaet til høyre. Gå gjennom alle punktene å sikre at du har fylt inn all relevant informasjon.
 
husSEND INN TEGNINGER
For å beregne taket korrekt trenger vi målsatte tegninger. Vi har ikke mulighet til å skrive ut tegninger i korrekt målestokk, så du må sette takmål på tegnigene før du sender de inn. Vi trenger fasadetegninger. Alle 4 fasader med avsatte mål på taket, og gjerne tegning som viser grunnplan.
checklist (1)HAR DU FÅTT MED ALT?
For å slippe ekstraarbeid, bør du kontrollere at du sender inn korrekt informasjon med det samme, og at all relevant informasjon er med. Sjekk følgende:​
-  Er telefonnummer og e-post riktig? Det kan hende vi har spørsmål i forbindelse med beregningen.
-  Riktig antall på tak- og kombihatter?
-  Er tegningene målsatt? Hvis ikke tegningene er målsatt må vi be om at du sender inn på nytt, så forsikre deg om at du sender målsatte tegninger.
 
klokkeHVOR LANG TID TAR DET?
På enkle takberegninger, f.eks et enkelt saltak, forsøker vi å svare innen 8 arbeidstimer fra vi har korrekte tegninger. Er taket mer komplisert må vi ofte tegne det opp, kan det ta opp til 2 arbeidsdager.

Relaterte artikler

Derfor er snøfangere viktig
Wed, 22 Feb 2017 08:18:12 GMT

Snøfangere er ikke noe man tenker over hver eneste dag, men de er viktigere enn du kanskje tror. Vi viser deg hvorfor.

Dette må du vite om torvtak
Thu, 16 Feb 2017 09:33:40 GMT

Torvtak er en av de eldste taktekkingene vi kjenner til, men den holder seg ikke lenge dersom underlaget er feil. Still forberedt med kunnskapen du trenger.


For dem som skal ha gress på taket kreves det en viss spesialkunnskap. Torvtak stiller spesielle krav til takkonstruksjonen, og særlig til underlagsbelegg. Vi har samlet det viktigste du må vite om underlag for torvtak, samt noen andre generelle tips til slutt.

Kapping av takplater – slik gjør du det
Tue, 14 Feb 2017 08:04:43 GMT

Skal du i gang med å kappe takplater? Slik gjør du det og her er det du må tenke på.

Når du legger eget tak med takplater av stål blir du på et tidspunkt nødt til å kappe til platene. Du kan godt gjøre dette på egen hånd, så fremt du vet hva du driver med. Først er du nødt til å velge riktig verktøy for jobben.


Om Nordic Waterproofing AS
  //  Kontakt  //  Ansatte  //  Nettstedskart  // Følg oss på Facebook
Nordic Waterproofing AS  Vangsveien 10, 1814 Askim - Postboks 1034, 1803 Askim - Telefon: +47 69 83 34 40  Fax: +47 69 83 34 41 Epost: post@nordicwaterproofing.com

Vår nettside bruker cookies. nortett.no bruker cookies hovedsaklig for trafikkmåling og optimalisering av innhold. Fortsett å bruke siden som normalt om du godtar dette. Les mer her.

Design/CMS: Leonberg AS