Bond Takberegner for beregning av Bond Takpanner
calculator-icon
METROTILE® TAKPANNER

VI BEREGNER TAKET FOR DEG!
bond back

VI HJELPER DEG GJERNE MED
TAKBEREGNINGEN!

Trenger du hjelp med å beregne et Metrotile® tak? Vi hjelper deg mer enn gjerne. Fyll ut skjemaet og send inn tegninger, så kommer vi tilbake med en fullstendig materialliste.
forms-icon
FYLL INN SKJEMAET

For å gjøre det enkelt, og sikre at du får en korrekt beregning, fyller du inn skjemaet til høyre. Gå gjennom alle punktene å sikre at du har fylt inn all relevant informasjon.
 
husSEND INN TEGNINGER
For å beregne taket korrekt trenger vi målsatte tegninger. Vi har ikke mulighet til å skrive ut tegninger i korrekt målestokk, så du må sette takmål på tegnigene før du sender de inn. Vi trenger fasadetegninger. Alle 4 fasader med avsatte mål på taket, og gjerne tegning som viser grunnplan.
checklist (1)HAR DU FÅTT MED ALT?
For å slippe ekstraarbeid, bør du kontrollere at du sender inn korrekt informasjon med det samme, og at all relevant informasjon er med. Sjekk følgende:​
-  Er telefonnummer og e-post riktig? Det kan hende vi har spørsmål i forbindelse med beregningen.
-  Riktig antall på tak- og kombihatter?
-  Er tegningene målsatt? Hvis ikke tegningene er målsatt må vi be om at du sender inn på nytt, så forsikre deg om at du sender målsatte tegninger.
 
klokkeHVOR LANG TID TAR DET?
På enkle takberegninger, f.eks et enkelt saltak, forsøker vi å svare innen 8 arbeidstimer fra vi har korrekte tegninger. Er taket mer komplisert må vi ofte tegne det opp, kan det ta opp til 2 arbeidsdager.

Relaterte artikler

Hva slags tekkemateriale burde jeg velge?
Wed, 08 Mar 2017 07:40:00 GMT

På tide med en forandring på taket? Her er faktorene du må vurdere når du skal velge tekkemateriale for ditt tak.

Valg av tekkemateriale avhenger vanligvis av én ting: pris. Men det å kun vurdere prisen vil være å skyte seg selv i foten. Når du skal velge tekkemateriale er det nemlig flere faktorer å tenke på.

Utbedring av gamle tak: Dette må du vite
Fri, 03 Mar 2017 08:08:23 GMT

Gamle tak kan by på en rekke overraskelser – og problemer. Her er noen potensielle tiltak du bør forberede deg på ved utbedring av eldre tak.

Alle som arbeider med utbedring og bevaring av tak på gamle bygg vet at det er mye som kan skjule seg under primærtekkingen. Ved reparasjon av taket er det viktig å sitte på nok informasjon om nettopp dette, enten det gjelder undertaket, isolering eller tekking.

Derfor er snøfangere viktig
Wed, 22 Feb 2017 08:18:12 GMT

Snøfangere er ikke noe man tenker over hver eneste dag, men de er viktigere enn du kanskje tror. Vi viser deg hvorfor.

For de av oss som ikke liker å bli truffet av ras, samt dem som ikke er særlig glad i å bli erstatningsansvarlig for at noen andre blir truffet av ras, er snøfangere noe å ha i minnet.


Om Nordic Waterproofing AS
  //  Kontakt  //  Ansatte  //  Nettstedskart  // Følg oss på Facebook
Nordic Waterproofing AS  Vangsveien 10, 1814 Askim - Postboks 1034, 1803 Askim - Telefon: +47 69 83 34 40  Fax: +47 69 83 34 41 Epost: post@nordicwaterproofing.com

Vår nettside bruker cookies. nortett.no bruker cookies hovedsaklig for trafikkmåling og optimalisering av innhold. Fortsett å bruke siden som normalt om du godtar dette. Les mer her.

Design/CMS: Leonberg AS