Bond Takberegner for beregning av Bond Takpanner
calculator-icon
METROTILE® TAKPANNER

VI BEREGNER TAKET FOR DEG!
bond back

VI HJELPER DEG GJERNE MED
TAKBEREGNINGEN!

Trenger du hjelp med å beregne et Metrotile® tak? Vi hjelper deg mer enn gjerne. Fyll ut skjemaet og send inn tegninger, så kommer vi tilbake med en fullstendig materialliste.
forms-icon
FYLL INN SKJEMAET

For å gjøre det enkelt, og sikre at du får en korrekt beregning, fyller du inn skjemaet til høyre. Gå gjennom alle punktene å sikre at du har fylt inn all relevant informasjon.
 
husSEND INN TEGNINGER
For å beregne taket korrekt trenger vi målsatte tegninger. Vi har ikke mulighet til å skrive ut tegninger i korrekt målestokk, så du må sette takmål på tegnigene før du sender de inn. Vi trenger fasadetegninger. Alle 4 fasader med avsatte mål på taket, og gjerne tegning som viser grunnplan.
checklist (1)HAR DU FÅTT MED ALT?
For å slippe ekstraarbeid, bør du kontrollere at du sender inn korrekt informasjon med det samme, og at all relevant informasjon er med. Sjekk følgende:​
-  Er telefonnummer og e-post riktig? Det kan hende vi har spørsmål i forbindelse med beregningen.
-  Riktig antall på tak- og kombihatter?
-  Er tegningene målsatt? Hvis ikke tegningene er målsatt må vi be om at du sender inn på nytt, så forsikre deg om at du sender målsatte tegninger.
 
klokkeHVOR LANG TID TAR DET?
På enkle takberegninger, f.eks et enkelt saltak, forsøker vi å svare innen 8 arbeidstimer fra vi har korrekte tegninger. Er taket mer komplisert må vi ofte tegne det opp, kan det ta opp til 2 arbeidsdager.

Relaterte artikler

Hva har beboere i borettslag og sameier krav på?
Wed, 16 Aug 2017 06:34:47 GMT

Som eier av en boenhet i borettslag eller sameie er det visse ting du har krav på. Vi har tatt en titt på de viktigste av disse.

De 4 vanligste skadene i borettslag og sameier
Wed, 09 Aug 2017 08:25:45 GMT

Det finnes alltid en risiko for skader på boliger – det samme gjelder selvfølgelig for borettslag og sameier. Vi har tatt en titt på de fire vanligste.


Fordelene og ulempene ved ulikt tekkemateriale
Thu, 03 Aug 2017 07:36:28 GMT

Det finnes flere forskjellige tekkematerialer, men hvilket som passer for ditt borettslag avhenger av flere forskjellige faktorer. I dette blogginnlegget skal vi se på fordelene og ulempene med ulike tekkematerialer.


Om Nordic Waterproofing AS
  //  Kontakt  //  Ansatte  //  Nettstedskart  // Følg oss på Facebook
Nordic Waterproofing AS  Vangsveien 10, 1814 Askim - Postboks 1034, 1803 Askim - Telefon: +47 69 83 34 40  Fax: +47 69 83 34 41 Epost: post@nordicwaterproofing.com

Vår nettside bruker cookies. nortett.no bruker cookies hovedsaklig for trafikkmåling og optimalisering av innhold. Fortsett å bruke siden som normalt om du godtar dette. Les mer her.

Design/CMS: Leonberg AS